Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
Frame
Inchirieri in Regim Hotelier sunt disponibile Acum!  Vanzari disponibile Acum!
Contact
Calea Dudesti nr 188, Sector 3, Bucuresti

Tel/Fax: 031 4326877
Mobile: 0727.753.000

Email: contact@tcrealestate.ro

InCity Rentals

InCity Residences este situat in centrul Bucurestiului, la cateva minute de Piata Alba Iulia, Bucuresti Mall si Piata Unirii.

In imediata apropiere a ansamblului InCity Residences, puteţi gasi gradiniţe, scoli, centre comerciale, banci, o multitudine de baruri şi restaurante, spitale, farmacii şi staţii de benzina.

In vecinatatea ansamblului, puteţi accesa staţia de metrou Dristor, tramvaie si linii de autobuz, avand posibilitatea de a merge in orice colt al oraşului, fara a avea probleme in trafic.

Acest complex residential de lux, ofera viitorilor locatari nu doar confort şi calitate, dar si flexibilitatea de a personaliza casa dvs. dupa cum doriti.

TC Real Estate Development şi Management este o companie romanească ce ofera solutii premium de inchiriere in cadrul ansamblului "InCity Residences".

Aceste apartamente de lux pot fi inchiriate partial mobilate (incluzand mobila de bucatarie realizata de către" Arrital Cucine", hota, cuptor, plita marca "Franke", unitati AC, video-interfon), sau pot fi complet mobilate si utilate.

In funcţie de disponibilitate, clientul poate alege vederea apartamentului dar si etajul dorit.

Mobilierul este ales impreuna cu viitorul locatar, iar mobilarea apartamentului va satisface nevoile, cerinţele şi gusturile acestuia.


Apartamentele sunt racordate la centrala blocului si toate utilitatile sunt calculate în funcţie de consumul independent al apartamentului.

La cerere, viitorii chiriasi pot accesa, locurile de parcare subterane.

Viitorii chiriasi din InCity au acces direct la "Get's Hair Studio" şi centrul de fitness "WorldClass Health Academy InCity" din cadrul complexului. Pe lângă activităţile de fitness, centrul de sanatate oferă spa, piscina interioara şi Jacuzzi.

Rezidenţii cu copii beneficiază de asemenea de locul de joaca pentru copii si cursuri de înot din cadrul "WorldClass" dar si de locul de joacă amenajat în aer liber.


top

Inchiriaza ACUM orice tip de apartament in cadrul InCity Residences si vei beneficia
GRATUIT DE PRIMA LUNA DE CHIRIE!

Cumpara ACUM un apartament in cadrul InCity Residences si iti oferim posibilitatea de finantare direct de la dezvoltator.

Cu un avans minim si rate lunare flexibile, ai posibilitatea de a deveni proprietarul unui apartament de lux
in cadrul InCity Residences.

×